Följ med på vårt Norgeäventyr 2018!

Efter en fantastisk resa till Vesterålen på Lofoten är det dags att planera för nästa års resa.

Efter mycket funderande har vi valt att åka till Nappstraumen på Lofoten ( där jag varit 2 ggr tidigare). Dels för att det ligger ganska väderskyddat och platsen erbjuder ett blandat fiske med både : hälleflundra,torsk,sej, rödspätta etc. Resan är mellan 22-29/8 2018

Campen är helt nybyggd till nästa år och är Nordic sea anglings egen camp. Vi har i skrivande stund ca 10 platser kvar, så har du intresse eller är nyfiken kontakta oss snarast. Se presentationen på följande länk: http://nordic-sea-angling.se/destinationer/nappstraumen/

Lukas med en stor långa från resan 2017

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Bengt Edström skriver:

    Hej igen, tänkte nog göra livet lite svårare för dig Per, eftersom jag ber dig skriva upp mig på listan till Nappstraumen, vilket innebär att gänget får stå ut med en gammal gubbe som inte har och inte tänker ge upp drömmen om en kveite.
    Kanske har jag någon kompis med mig. I så fall återkommer jag så fort jag kan.
    Bengt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *